repliki zegarków repliki zegarków fake rolex fake rolex replica relojes rolex replica repliki zegarków tanie repliki zegarków fake rolex replica uhren kaufen

Česko běží dál by RunCzech – 15. 6. 2020

Jednoho krásného dne se rozezní telefon a na druhé straně utrženého sluchátka se ozvou kluci z RunCzech. A proč volají? No zvou všechny RunBoše na svou akci, která se jmenuje Česko běží dál. Jejím cílem je naběhat za 90 dní 125 km na oficiálních trasách Mattoni Freerun, kterých je 90 po celé ČR. Akce pořád běží, tak klidně mrkněte. A součástí akce byl i hlavní společný výběh na libereckou trasu i s místní libereckou skupinkou Mattoni freerun.

Zatímco Jan Šlégl pomáhá už od odpoledne, my ostatní se scházíme v půl 6. A jako vždy jsme nepřehlédnutelní. Je tu celá Šléglovic rodina, Němcovi – Hynek, Štěpánka s Lili, Helena, Pavel, TomTomové (Tomas a Tomáš), Mariusz a na skok dorazila i Klára. Když už je jen pár minut do startu a vypadá to, že jsme všichni a snažíme se srovnat na focení…. v tu chvíli doráží jako král Miroslav, Martina a další drobotina na kolech….A tak čekáme až nahodí naše krásná modrobílá RunBo Team trička. Jupííí.. je nás ještě víc, nakonec se nás sešlo 18! Což je slušný počet, protože spousta z vás byla v práci nebo měla jiné povinnosti. Díky všem!

Po fotce přichází rozcvičení, přivítání a hromadné foto (kde doplňujeme liberecké i jablonecké mattonky a další spousty běžců a našich běžeckých kamarádů. A pak už se běží, 2 kolečka kolem liberecké přehrady. Podél vody, nahoru do lesy a zpátky dolů na hráz. Někteří běží 1 kolečko, někteří 2… někteří i víc. Rozdělili jsme se do různých skupinek, někdo běží zostra, někdo vyklusává, ale užíváme spoustu legrace. Špičkujeme se, povzbuzujeme, chechtáme se… Všichni si máme pořád co říct… A hlavně je veselo… vlastně jako vždy.

Když všichni doběhneme, přivítáme se, olíbáme, poplácáme v cíli, je čas přesunout se na jedno společné pivko, rozebrat akci. A bylo to super. Vlastně jako všechny akce pod záštitou RunCzech. Takže pokud zamíří k vám do města, určitě se jděte proběhnout.

A taky doporučujeme jejich novinku – kde si můžete na netradiční trase vyběhnout krásnou medaili. Navíc se proběhnete na letišti ✈️ Právě jsou otevřené registrace na Runway Run Karlovy Vary a Runway Run České Budějovice! Nenech si ujít jedinečnou příležitost běžet na místě, kam se normálně nedostanete. Kapacita je omezená!
Takže pokud vám chybí závody tak jako nám, tak rozhodně doporučujeme tam vyrazit.

Další fotky naleznete zde: https://www.zonerama.com/RunBo/Album/6304041