Night Run Liberec 22.5.2021

Skoro by se dalo říct, že se někdo konečně rozhodl zase pomalu svět vrátit do normálu… 22. 5. 2021 nastal ten velký den, kdy jsme se mohli konečně sejít k tak dlouho očekávanému srazu😍. Ještě k tomu na závodě a navíc v našem Liberci. Náš oblíbený závod NIGHT RUN se konal ve veseckém sportovním areálu 🥳🥳. Sice se ještě startovalo po koridorech, ale jako chápejte.. po tak dlouhé době klasický (ne nějaký ten virtuální), závod se vším všudy…😍 tedy až na absenci vyhlášení. To byla trochu škoda 🥴🥴, to bychom si užili moc, moc. Ale nedá se nic dělat, zase se máme na co těšit příště a věříme, že naši RunBoši budou i dál běhat takové pecky 💪🤩.
Po dlouhých měsících půstů se jako první se na start postavili děti😍. Jak úžasně to zvládl náš nejmladší člen Sebík se můžete podívat na skvělém videu, které natočil náš kamarád a běžecký otec – 66 běžeckých rad a komunity Prostě Běž – Edvard Kozusnik. Za jehož dlouhodobou podporu mu děkujeme. Chvíli po něm si pro 3.tí místo doběhla naše krásná Lili. 😍👏
A protože RunBo Team stejně jako naše akce jsou pro každého…ani na Family Run jsme se neztratili. Naši běžci vyběhli i s rodinkami.. Byla to radost pohledět. Všichni si to společně užili. A ta krásná medaile a jiskřičky v očích všech… co víc si přát 🤩🥳.
A pak už došlo na dlouho očekávanou 5km trasu – AVON Běhu, která se běží za krásného západu slunce. Tuto ne úplně snadnou trasu známe víc než dobře a víme co od ní očekávat. Jako první se do cíle přiřítil Mariusz Žurek za 23:20 (což ho vyneslo na 4. místo v kategorii.. jo už zase..🥴). Chvilku za ním cílovou čáru protnula Klára Hoffmannová a po loňském bronzu to letos bylo 1. místo v kategorii žen do 39let 👏😍. Wauu.. obrovská gratulace 🥳🥳. Za ní doběhla na krásném 9. místě v kategorii ještě Leny Zemínová Daníčková. Do krásných 30 minut cílového času se ještě vešel i Milan Mishan👏 . Za ním pak doklopýtala Andrea Šléglová. Nakonec pak Blanka Křenková Geislerová, která doprovodila svou kamarádku Markétku, která ten den běžela svůj první závod a rozběhla se tak před svou10km trasou 🥰🥰.
Ale to už se začalo pomalu stmívat a i další Runboši se postavili i na start Night Runu na trase 10km. Jako první ve své kategorii pak exceletně vlétl do cíle za neskutečných 37:30 náš vlčák @Tomáš Wolf 👏😍. Jeho forma stále stoupá a máme se ještě na co těšit. Je vidět, že mu otcovská role svědčí. 🥳 Jako třetí žena a jak jinak než s klasickým úsměvem na tváří doběhla naše zlatá Helča Helena Daďourková a brala tak 3. místo v této nabušené kategorii. Ještě než se stihla občerstvit, už dobíhal Vlastík Liberácký, který sice nebyl se svým časem úplně spokojen, ale za nás to bylo TOP! A hned v patách mu byl Mariusz Žurek. Jojo.. ten co běžel krásně už 5 km trasu a skončil tam těsně pod stupni vítězů. Letošní ročník byl zajímavý tím, že jak se vybíhalo ve vlnách, člověk musel vydržet v napětí, zda ho ještě někdo nepřeskočí. A tady se to povedlo, za Mariovu dřinu přišla odměna v podobě 3. místa v kategorii. Moc, moc gratulujeme. 💪👏🤩🥳
A to už do cílové rovinky vplouvá Hanz Jan Krobauer a za v závěsu za ním tu máme 5. ženu v kategorii. Ano, naše Marťa @Drozdová Martina se do toho opřela a podala opravdu krásný výkon 🥳🥳🥳, je vidět, že poslední dobou jen kvete 👏😍. Do hodiny to s přehledem ještě zvládl doběhnout Richard Rýgl 💪Další se objevuje náš Míra Miroslav Habel, jojo přesně ten náš chodec Míra, co nadupe měsíčně stovky a stovky kilometrů 💪🥳. Sice neběhá, ale tady si naštěstí nenechal ujít příležitost a rozběhl se. A dal to nádherně a s přehledem za 1:04:24. No není škoda, že neběhá víc? 😁😁😁👌A chvilku nato vběhlo do cíle naše velké trio 👏😍 – Blanka Křenková Geislerová, @Svoboda Tomas a @Křenek Tomáš. Kluci ze známého dua Tom-Tom se rozhodli pro podporu naší skvělé Blance a nejen z fotek bylo vidět, že si to užili a Blanka dosáhla krásného času 👏😍.
Bylo moc milé setkat se zase po měsících s tolika běžeckými kamarády a všichni jsme si to moc užili. Tolik radosti, smíchu a všichni zase pohromadě… Všem gratulujeme k výkonům a našim medailistům dvojnásob🤩🥳. Léto je tu a čeká nás mnoho velkých věcí. Zůstaňte na příjmu bude to fičák. 💪👏😍🤩🥳Odkaz na další fotky:
https://www.zonerama.com/RunBo/Album/7278819
https://www.zonerama.com/RunBo/Album/7278688