repliki zegarków repliki zegarków fake rolex fake rolex replica relojes rolex replica repliki zegarków tanie repliki zegarków fake rolex replica uhren kaufen

SALOMON JEŠTĚD 100 16.5.2020

Děsně, ale fakt děsně dlouho to trvalo od poslední větší akce, kdy jsme se jako tým společně potkali, zazávodili, zafandili. Bylo to 15.-16.2. a byl to skvělý závod Salomon Ještěd 24 Winter od neméně skvělé bandy Jestedskyrace. Je symbolické, že přesně po 3 měsících právě tahle banda pod vedením kamaráda Honza Dušánek připravila v rámci všech běžeckých omezení hned jak to šlo další lahůdku v podobě SALOMON JEŠTĚD 100 5/2020 – a tam nemohl RunBo Team prostě chybět. Je ještě více symbolické, že jsme se tedy sešli právě v den, který měl být původně zasvěcen našemu, již 28. ročníku závodu Vratislavický Běhoun – o to více nám bylo spolu dobře a borci z Ještědu rozehnali naše smutky.
A protože to tak dlouho trvalo, tak to bude děsně, ale fakt děsně dlouhej report – však jste se už určitě taky nemohli dočkat.

Jako první se v sobotu představili běžci na trase Salomon Ještěd 100 SKYRACE, která měla 22km a převýšení přes 1000m, samozřejmě přes pověstné rolling stones.
Nás reprezentovaly dvě odvážné dámy Helena Daďourková a Radka Houserová, s nimi se vydal na trasu i Štěpán Pulda – tak trochu už náš adoptivní syn po té, kdy skvěle táhnul týmovou štafetu právě na pověstné únorové 24.
A vedli si všichni tři parádně – Štěpán doběhl v čase 2:28:35 na 26. místě z 63 mužů a celkově byl 32. Helča mu šlapala na paty, úžasný čas 2:30:51 a úžasné 5.místo z 27 žen a celkové 36.místo. Odvážná Ráďa, která si to přes pověstné šutry závodně ještě nikdy nevyzkoušela doběhla ve skvělém čase 2:53:08 jako 11 žena a celkově 61. Před všemi klobouk hluboko hluboko dolů.

Na neděli si pořadatelé připravili dvě trasy – TRAIL na 12km s převýšením takřka 700m a EASY na 5km s 250m+. Naši borci si vybrali 12km, nechtěli se totiž nechat ošidit o valící se kameny pod lanami. V závodním poli jsme měli hned 5 koňů a jednu kobylku
Nejrychlejším z našich byl Vladimír Kolář – parádní čas 1:14:11 ho vyšvihl na 9.místo z 33 chlapů a celkové 10 z 65 běžců. Pět minut po něm už vbíhal do cíle Tomas Svoboda, nádherný čas 1:19:12, 13.místo nezi chlapy, celkově 14. O dalších 5 min pak v rychlém sledu doběhla za sebou dvojice Pavel Bušta s časem 1:24:05 a Tomáš Křenek v čase 1:24:31 – Pavel 16.mezi chlapy, celkově 18. a Tom 19. a celkově 22.
Pak jsme již ve fanouškovském táboře vyhlíželi nedočkavě dvojici, kterou spískal tak trochu Mariusz Žurek. Mario měl běžet také, poctivě trénoval výběhy na Ještěd snad denně – ale bohužel, zranění ho nepustilo do závodu. Rychle a odvážně za něj tak zaskočila ale Štěpánka Maršíková a ta si to chtěla rozdat s Richard Rýgl, kterého do závodu překecal právě Mario.
A bojovali statečně, se šutry i převýšením se porvali a lepší nakonec byla Štěpánka v čase 1:50:19, celkově 54. Ríša doběhl v čase 1:56:14 na celkovém 58.místě – říkal, že zakufroval, ale určitě chtěl nechat Štěpánku doběhnout před sebou, protože její radost byla velkolepá.
Před všemi našimi borci se klaníme, krásně to po té dlouhé závodní pauze zvládli. Poděkování patří i všem z RunBo fanclubu, kteří na místě či na trase fandili co jim síly také stačili a fotili co jim mobily stíhaly – právě Mario Mariusz Žurek po oba dny byl všem podporou, stejně tak Dodo Jozef Nováček a Andy Andrea Šléglová, v neděli se připojil i Johniee Jan Šlégl, malá Štěpánky Lilli a Radky Emilka také fandili oba dny, podpořit Toma přišla Zuzana Daníčková, ale je jasné, že chtěla vidět nás všechny…zvláštní poděkování patří Martě Martina Drozdová, která našemu týmu dělala také oba dny podporu – fotila, hlídala děti běžců, chodila pro pivo a kafe … skvělá byla, děkujeme.

Zvláštní roli si střihl Miroslav Habel, který oba dny dělal před všemi trasami bezpečnostního cyklo předjezdce, najel si hezky pár kopečků – a jen díky elektrokolu se přes něj ti rychlí a nadržení běžci nepřevalili jak ty pověstné šutry.
Jako vždy u akcí pořádaných Jestedskyrace můžeme vyzdvihnout skvělou atmosféru, dokonalý servis a parádní pohodové pořadatele – to vše umocněno počasím na výtečnou. Moc rádi jsme se potkali a pokecali s tolika známými, strašně nám to chybělo. Ani je nemůžeme všechny vyjmenovat – byl by to pak nekonečný report – ale však vy víte, naši milí kamarádi.

Pár fotek našeho týmu dáváme rovnou, mezi nimi i pěkné od kamaráda Michal – Shiro – Eigl, ale asi 500 dalších fotek z trasy od Míry a Johnieeho najdete tady:
https://www.zonerama.com/RunBo/Album/6227085
https://www.zonerama.com/RunBo/Album/6228406